Niputa pienet työt yhdeksi kokonaisuudeksi.

tyonvalitys.fi -sivuston ideana on koota pieniä töitä yrityksistä yhteen ja muodostaa niistä kokonaisia työsuhteita. Helppokäyttöiseksi tehdyn sivuston keskeinen tehtävä on mahdollistaa matalalla kynnyksellä pienien työtehtävien ilmoittaminen. SunUra henkilöstöpalvelut vastaavat työtehtävien kokoamisesta.

SunUra Oy

SunUra Oy:n ovat perustaneet haastavassa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työllistämisen asiantuntijat. Toimintamme on aloitettu vuonna 2013 Espoossa ja vuoden 2016 aikana yrityksemme on kasvanut ja laajentanut toimintaansa voimakkaasti. Myös tulevina vuosina panostamme strategiassamme sekä toimintamme kasvuun että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen.

Keskiössä haastavassa työmarkkina-asemassa olevien työllistäminen

Toimintamme keskiössä on tehokkaiden työllistämispalveluiden tuottaminen yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille. Työllistämme pääasiassa haastavassa työmarkkina-asemassa olevia henkilöitä ja tarjoamme laajasti erilaisia työllistämistä tukevia palveluita. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, erilaiset alihankintatyöt, buukkaus sekä konsultointi. SunUran toimistot sijaitsevat Porvoossa, Hämeenlinnassa, Vantaalla ja Lahdessa, mutta toimimme koko Etelä-Suomen alueella.

Tavoitteenamme on olla yksi johtavista haastavassa työmarkkina-asemassa olevien työllistämispalveluita tarjoavista yrityksistä. Haluamme tuoda yhteiskunnalle hyvinvointia ja säästöjä tehokkaiden työllistämispalveluidemme kautta.

sunura työnvälitys toimisto toimipiste yritys yrityksenä